0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cosul meu

Product was successfully added to your shopping cart.

Info livrare
   
Livrarea produselor in toate localitatile, se face prin curier rapid avand urmatoarele taxe in functie de greutatea coletului.


Livrare colet cu plata ramburs (la primirea coletului) :

- Colete 0,1 - 3kg  - 16 Lei
- La coletele de peste 3 kilograme se va adauga o taxa de un leu pe kilogram (preturile sunt valabile pentru localitatile cuprinse in lista curierului)
Preturile includ TVA.

Livrare colet in Bucuresti:

- Colete 0,1 - 3kg  - 10 Lei. La coletele de peste 3 kilograme se va adauga o taxa de un leu pe kilogram. 

In momentul in care ati primit/ridicat coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului iar in situatia in care observati ca ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectati faptul ca a fost desfacut) atunci va rugam sa desfaceti coletul in prezenta curierului pentru a verifica continutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adeziva personalizata este rupta si inlocuita, etc) ori de continutul coletului (produse lipsa, deteriorate, etc) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului si in prezenta curierului, in caz contrar societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare intre societatea noastra si firma de curierat. Va multumim. 

 

Livrare gratuita se face pentru comenzile de minim 250 Ron (greutate colet maxima admisa 5 Kg)

Pentru stabilirea condiĊ£iilor de returnare a produsului, contactati-ne la adresa de e-mail inscrisa pe factura in care sa specificati motivul pentru care returnati produsul impreuna cu o poza a defectului vizibil (in cazul in care este posibila fotografierea).

 

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:

Nume firma: FIX DISTRIBUTION EOOD

ATENTIE !
Pentru platile in avans este necesar sa ne contactati telefonic inainte de efectuarea platii pentru a verifica disponibilatea produsului in stoc.